Participa la DigiPhoto 2009

joi, 30 aprilie 2009

Incercand...cumva sa impun o "traditie"...si totodata sa ofer vizitatorilor si nu numai un moment de relaxare...am incercat sa aduc inca odata spre deliciul iubitorilor de muzica buna...un nou calup de melodii dragi mie. ( asculta primul calup muzical aici )
Asa ca ....va urez...Auditie placuta.....(Zgomot pentru relaxare 2!!!)



Sarah Brightman ft Fernando Lima - PASSION




JMJ & Vangelis - Miami vice




Jordin Sparks - Tattoo




Laura Paussini-In assenza di te




Kelly Clarkson-Breakaway




Kylie Minogue - On a night like this




james last - this is my song

Cu mentiunea ca aceasta melodie include...doar pentru cunoscatori ..coloana sonoara de la o iubita si mult asteptata de unii in fiecare joi seara..daca nu ma insel...emisiune din Romania anilor 1969...(Telecinemateca...)



Nicolae Kirculescu - Momentul muzical

Mentiunea pentru aceasta melodie este...prezenta unui pasaj usor modificat in coloana sonora a mult indragitei emisiuni Teleenciclopedia :D



PATRICIA KAAS - Madmoiselle chante le blues




Joe Dassin Et si tu n'existais pas




ROBERT MILES - CHILDREN




Whitney Houston - I will always love you


Sperand ca v-a facut placere auditia....voi termina acest periplu muzical...cu o melodie de final care nu poate fi mai potrivita...multumind pentru ca exista MUZICA-- hrana sufletului



ABBA - Thank You for the Music


Imnul Turismului Romanesc


Ma uit la filmuletul asta...si ma intreb....oare ce am facut noi romanii sa meritam asta. Nu stiu ...si nu vreau sa cred ca acest filmulet va fi postat la oricare din urmatoarele targuri de turism din tara si de peste hotare. Cu un astfel de filmulet vom "defila" noi...romanii...in fata turistilor straini?!?!?!
Serios..branding-ul la noi la romani....si in special in domeniul turistic este extrem de deficitar in comparatie cu restul tarilor..din Europa ( ca doar suntem membri U.E.)
Oricum...Vizionare placuta!!!!!!!



Vulturul cu barbă s-a întors în România


Descoperire incredibilă în judeţul Mehedinţi. Într-un cuib de lângă peştera Topolniţa, vânătorii de la AJVPS au găsit o pereche de vulturi cu barbă, specie dispărută de pe teritoriul României în urmă cu 80 de ani.

O specie dispărută de 80 de ani, descoperită în Mehedinţi

Vulturul cu barbă este o pasăre rară, care trăieşte în munţii Caucaz, Himalaya sau în Tibet. Dimensiunile sale incredibile, un metru înălţime şi o anvergură a aripilor de trei metri, i-au atras porecla de “gigantul”. Se hrăneşte cu oase de animale moarte şi trăieşte în jur de 50 de ani. Ultimul exemplar din România dispăruse în 1929, fiind vânat în zona munţilor Cozia.


Cea mai mare centrală solară cu turn din lume, aflată în Sevilia, Spania, a intrat oficial în funcţiune după o perioadă de 3 zile de testare încununată de succes.



Denumita PS20, instalaţia solară cu turn a depăşit, în timpul testelor, producţia de energie solară prezisă, ceea ce confirmă şi mai mult potenţialul ridicat al tehnologiei. PS20 este a doua centrală solară cu turn din lume concepută pentru a produce cantitatea de 20MW de energie verde, suficienta pentru alimentarea a 10.000 de locuinte urbane.

Localizata pe platforma Solucar din Sevilia, Spania, turnul solar va contribui la evitarea emiterii in atmosfera a aproximativ 12.000 tone de dioxid de carbon (CO2). Spectaculoasa instalaţie de panouri solare cu un imens turn in mijloc produce electricitate din razele soarelui colectate de 624 de oglinzi gigantice mobile. Oglinzile concentrează razele soarelui pe vârful turnului înalt de 100 de metri care apoi sunt folosite la producerea aburului ce pune în funcţiune o tubina pentru generarea electricităţii.